ВИЗИИ НАСПРОТИ РЕАЛНОСТА ВО ЛОГИСТИКАТА И ТРАНСПОРТОТ

Повеќето од нас возат автомобили со мотори на внатрешно согорување, патуваме со авиони, а електрификацијата кај железницата не ги исполнува

Повеќе