АВИОТАКСИ „ЛИЛИУМ“: „ИНТЕР-СИТИ НА НЕБОТО“ СТАНУВА НАЈГОЛЕМИОТ ЗАЛОГ НА АВИО ИНДУСТРИЈАТА

Том Ендерс, поранешен развоен менаџер на „Ербас“ се приклучи на надзорниот одбор на германската компанија за електрични воздушни такси „Лилиум“,

Повеќе