ЗОШТО ТРЕБА И КАКО МОЖЕТЕ ДА ДОЈДЕТЕ НА КРИТ

Продолжуваме со серијалот „Патуваме“, денешната дестинација е грчкиот остров Крит (Crete-Κρήτη). Крит, најголемиот остров во Грција, познат по својот разновиден

Повеќе