РАЗВОЈ НА ЗАЕДНИЧКИОТ РЕГИОНАЛЕН ПАЗАР – „ЗЕЛЕНИТЕ КОРИДОРИ“ НА ЦЕФТА ЌЕ БИДАТ ПРОШИРЕНИ КОН ГРЦИЈА

Директорот на Секретаријатот на ЦЕФТА Емир Џикиќ истакна дека ЦЕФТА, заедно со своите партнери, вложува големи напори да ја реализира

Повеќе