БУГАРСКИТЕ, УНГАРСКИТЕ, ЛИТВАНСКИТЕ, ПОЛСКИТЕ И РОМАНСКИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ЗА ПРЕВОЗ ГИ ПОДДРЖУВААТ ПРОМЕНИТЕ НА ПАКЕТОТ ЗА МОБИЛНОСТ

Во февруари, Европската унија соопшти дека ќе влезе во разговори со земјите-членки, Парламентот на ЕУ и „сите засегнати страни“, откако

Повеќе