„ЛУФТХАНЗА“ БЕЛЕЖИ ИСТОРИСКИ ЗАГУБИ

Германскиот авиопревозник Луфтханза, една од најголемите авиокомпании во Европа, забележа рекордна загуба минатата година. Слични загуби пријави и сопственикот на

Повеќе