ВЕЛИГДЕНСКИ ЗАБРАНИ ЗА КАМИОНИ ВО ЕВРОПА

Во април низ Европа има различни забрани за возење камиони за време на велигденскитe празници. Еве краток преглед каде и

Повеќе