ДБ СО НОВА СТРАТЕГИЈА ЗА СОЗДАВАЊЕ СИЛЕН ЖЕЛЕЗНИЧКИ СИСТЕМ

Управниот одбор на Германски железници – ДБ ја претстави новата стратегија „силна железница“ за двојно зголемување на бројот на патници

Повеќе