ЕУРОВИНГС ЗАВРШУВА СО УСЛУГИТЕ НА РЕЛАЦИЈА ПРИШТИНА – КЕЛН

Нискобуџетната авиокомпанија  Еуровингс (Eurowings) нема да ги продолжи своите сезонски летови помеѓу Приштина и Келн оваа летна сезона. Ова е

Повеќе