ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ НА КАРМА Е СУПЕРИОРНИОТ РЕВЕРО

После неколку години хибриди, Карма конечно е подготвена да го направи скокот на самостојно електрично возило – ЕВ. Автомобилскиот производител

Повеќе

КОМПАНИЈАТА ЗА ЕЛЕКТРО МОБИЛНОСТ НА УСАИН БОЛТ ГО ПРЕТСТАВИ ПРВИОТ ПРОТОТИП НА ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО

Откако се повлече од центарот на вниманието на Олимпијадата во 2017 година, спринтерот Усаин Болт, кој сеуште е најбрзиот атлетичар

Повеќе