VOLVO ГИ ЗДРУЖУВА СИЛИТЕ СО КОНКУРЕНТОТ ЗА КОМЕРЦИЈАЛИЗАЦИЈА НА СИСТЕМОТ ЗА ГОРИВНИ ЌЕЛИИ

Групацијата Волво потпиша обврзувачки договор со еден од нејзините главни конкуренти, Дајмлер АГ – Daimler Truck AG, за заедничко вложување

Повеќе