ВО ДАНСКА ИЗРЕЧЕНА ГЛОБА ОД 67.000 ЕВРА ЗА ПРЕКРШУВАЊЕ НА ПРАВИЛАТА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КАМИОН

На крајот на јануари оваа година, данските власти, при контрола на германски возач, идентификувале 28 престапи што се однесуваат на

Повеќе