ПАТНИЧКИ ВОЗОВИ СТАНУВААТ ТОВАРНИ И ИСПОРАЧУВААТ ПАКЕТИ ДО УРБАНИТЕ ОБЛАСТИ!

Транспортот на пратки до централните градски области во Велика Британија, со помош на адаптираните патнички возови, беше тестиран минатата година,

Повеќе

ДАЛИ ЌЕ БИДЕ ПОТРЕБЕН „ИМУНИТЕТЕН ПАСОШ“ ЗА ДА СЕ ПАТУВА ВО ИДНИНА?

Некои од првите земји каде се појави коронавирусот, бргу донесоа здравствени сертификати – но дали „пасошите за имунитет“ навистина можат

Повеќе