ВЕНЕЦИЈА ОРИЕНТ ЕКСПРЕС – НАЈСКАПИОТ И НАЈЛУКСУЗЕН ВОЗ ВО ЕВРОПА

Патувањето со возот Ориент експрес чини помеѓу 3.000 и 4.000 евра во зависност од барањата што ги имаат договорено патниците.

Повеќе