БМВ ПРИРЕДИ НЕВЕРОЈАТНО ИЗНЕНАДУВАЧКО ЗБОГУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ НА МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ, ДИТЕР ЦЕТЧЕ, НА НЕГОВИОТ ПОСЛЕДЕН РАБОТЕН ДЕН

Во светот на бизнисот, ривалството честопати се поврзува со почитување, а кога станува збор за тоа, германските производители на автомобили

Повеќе