НА МИНИСТЕРСКИОТ СОВЕТ НА ЕУ СЕ ПОТПИША БЕРЛИНСКАТА ДЕКЛАРАЦИЈА ПОСВЕТЕНА НА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ

По Декларацијата од Ротердам потпишана во 2016 година, европската железничка товарна индустрија денес ја потпиша Берлинската декларација. Ова е обновена

Повеќе