ВО ГОЛЕМ ДЕЛ СУСПЕНДИРАН ПАТНИЧКИОТ ПРЕВОЗ КОН И ОД КИНА ОД СТРАНА НА ПРЕВОЗНИТЕ ОПЕРАТОРИ

Се поголем број авиокомпании ги откажуваат летовите кон Кина заради избувнувањето на коронавирусот. Досега вирусот предизвика повеќе од 130 смртни

Повеќе