УШТЕ ЕДЕН УДАР ЗА АВИОКОМПАНИИТЕ ПОСЛЕ ЗАБРАНАТА ИЗДАДЕНА ОД ТРАМП ЗА ПАТУВАЊЕ ОД САД ВО ЕВРОПА

Претседателот Доналд Трамп изјави дека ќе ги прекине сите патувања од многу европски земји во очајнички напор да го запре

Повеќе

КОРОНАВИРУСОТ ВЛИЈАЕ НА ПОБАРУВАЧКАТА И ПРИХОДИТЕ ОД ПАТНИЧКИОТ АВИО ПРЕВОЗ, ОТКРИВА ИАТА

По првичните проценки на влијанието на COVID-19, се предвидува глобалната загуба на приходите во рамките на авио индустрија да достигне

Повеќе